Karadeniz Ereğli’de evde üzerine kaynar su dökülen ve Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitiren 6 aylık Burak Ege Çetin’in cenazesi Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Evlerinde çaydanlıktaki kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu ağır yaralanan Ereğli Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalenin ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 6 aylık Burak Ege Çetin buradaki yanık ünitesinde yaşamını yitirdi.

4 kız çocuklu Esra ve Soner Çetin acı haberin ardından sinir krizleri geçirdi. Cenazesini ambulansla alan ve ilçeye bağlı Yeni Belen Mahallesi’ndeki evlerine götüren aile ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

6 Mayıs tarihinde doğan bebeğe Burak Ege ismini verdiklerini belirten baba Soner Çetin  yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“4 kızım vardı bu evladım da 6 Mayıs tarihinde erkek olarak dünyaya geldi. Büyük mutluluk yaşadık. Önceki akşam eşimle evde otururken sobanın üzerinde bulunan çaydanlığa yürüteci ile gidiyor, çaydınlığın sapına dokununca kaynar su baş ve göğüs bölgesine dökülüyor. Tam 5 saniyelik bir olayda yaşandı herşey. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdık oradan Kocaeli’ne sevk ettiler, ailecek perişan olduk”

 

(Haber Merkezi)