​Orman ve Köy İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Başkan ile Destekleme Şube Müdürü Kaan Toptan  2017 gelirlerinin takibiyle ilgili çalışma toplantısında bulunmak üzere ORKÖY daire başkanlığına gitti.

Bu etkinlikle ilgili olarak şu yazılı açıklama yapıldı:

“Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü olarak 2017 yılı ORKÖY programı kapsamında Süt Sığırcılığı, Süt Koyunculuğu, Fenni Arıcılık, 3 Kollektörlü Güneş Enerji Sistemi ve Dış Cephe Kaplama (Mantolama) Proje uygulamaları için tahsis edilen 1.200.000 TL.’si Hibe olmak üzere toplam  6.000.000 TL. 408 hak sahibi aileye ulaştırıldı. 

ORKÖY Daire Başkanı Ahmet Başkan;  ayrıca Karabük İli Merkez ve Safranbolu  İlçelerinde Süt Sığırcılığı, Dış Cephe Mantolama, Güneş Enerjisi Sistemi projelerini , Zonguldak İli Ereğli İlçesinde Seracılık ve diğer uygulamaları yerinde görmek ve desteklemelerden faydalanan ailelerle görüşme yapmak üzere  arazi programları gerçekleştirdi. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları, ORKÖY Şube Müdürü , Ereğli, Karabük, Safranbolu, Zonguldak Orman İşletme Müdürlerinin katılımıyla yapılan çalışmalar yerinde değerlendirildi. 

Yapılan değerlendirmenin ardından Orman ve Köy İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Başkan yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölgemizden ayrıldı.”