AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Kdz.Ereğli'de devletin ciddi yatırımlarının vatandaş ile buluşturulduğunu söyledi.

 

350 Yatak kapasiteli yeni hastanenin sadece Kdz.Ereğli’ye değil bölge halkına da hizmet verdiğini belirten Milletvekili Candan, ilçe genelinde duble yol, Adliye Sarayı, okul inşaatı çalışmalarının sürdüğünü Vergi Dairesi Hizmet Binasının ise ihale sürecinin devam ettiğini belirtti.

 

İlçe merkezi ve beldelerde yapımı devam eden 14 yeni okul inşaatında incelemelerde bulunduğunu da belirten Milletvekili Candan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Kandilli-Ereğli karayolu başta olmak üzere Organize Sanayi Bölgesi yollarından tutun Gülüç Köprüsü-Kepez arasındaki duble yol çalışmalarına kadar yoğun bir program yürütülmekte. 14 Yeni okulumuzun 6 tanesi tamamlanmış olup bu ay içerisinde hizmete girmesi hedeflenmektedir. Tüm okullarımızın tamamlanıp hizmete girmesi ile ilçemizdeki eğitim ve öğretimin daha kaliteli daha modern bir şekilde gerçekleştirilmesini umut ediyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz”

 

Kurban Bayramı boyunca ilçe merkezi, belde ve köylerde vatandaşlar ile bayramlaştıklarını ve sorunlarını dinlediklerini ifade eden Candan, “Köylerimizde ciddi yatırımlarımız var. Yolların durumlarından tutun parke çalışmalarına kadar önemli hizmetler ulaştı, ulaştırmaya da devam edeceğiz. Bayram süresi boyunca vatandaşlarımızdan gördüklerimiz ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)