Zonguldak'ta bir inşaata çalışan 34 yaşındaki Yunis Harmankaya isimli işçi çalıştığı sırada yuttuğu 2 çivi ve balık ağı ördüğü sırada, ağzına aldığı 6 santimetrelik uzunluğundaki dikiş iğnesini yuttu. Harmankaya'nın midesindeki iğne ve 2 adet çivi ameliyat ile çıkarıldı.

Yunis Harmankaya birkaç gün sonra karnındaki ağrılar artınca Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan tetkiklerde, hastanın midesinde 6 santimetre uzunluğunda dikiş iğnesi ile ince bağırsağında 2 adet çivi olduğu belirlendi. Harmankaya'nın midesindeki iğne endoskopi yöntemiyle, bağırsağındaki çiviler ise ameliyatla çıkarıldı.

Hobi amaçlı balıkçılık yaptığını belirterek, balık ağı örerken dikiş iğnesini ağzında tuttuğunu, bu sırada öksürmesi nedeniyle iğneyi yuttuğunu ve bir ahırda tamirat yaparken de ağzında tuttuğu iki adet çiviyi yuttuğunu anlatan Harmankaya, şunları kaydetti:

"İğne ve bir gün sonra yuttuğum iki adet çivinin doğal yoldan düşeceğini tahmin ettim. Bunun için hemen hastaneye başvurmadım. Ancak birkaç gün sonra ağrılarım başladı. Ben de doktora gittim. Bazı tetkikler yapıldı. Çekilen röntgende midemde iğne, ince bağırsakta çiviler görüldü. İğne endoskopi yöntemiyle midemden alındı. Çiviler ise ameliyatla çıkarıldı. Şu anda sağlık durumun gayet iyi."

Gastroenteroloji Uzman Doktor Tarık Akar da hastanın şiddetli ağrı şikâyetiyle hastaneye müracaat ettiğini ifade ederek, "Harmankaya'nın yuttuğu iğne ile çivileri çıkarttık. Bu tür olayla meslek hayatımda ilk defa karşılaştım. Hastamız kontrollerinin ardından taburcu edildi" dedi.