Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü (EMK) koronavirüs (Kovid-19) mücadele kapsamında çektiği klip ile Kdz.Erelği halkına, "Evde Kal" çağrısı yaptı.

Dernek Başkanı Birol Bektaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ülkenin zor bir süreçten geçtiğine değindi, sürecin daha acı olaylarla karşı karşıya kalmaması için vatandaşların yetkililerin uyarılarını mutlaka dikkate almaları gerektiğini söyledi.

"Evde Kal Kdz.Ereğli" videosunu hazırladıklarını anlatan Bektaş, "Lütfen alınan tedbirleri uygulayalım. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız çok daha tedbirli ve dikkatli olmalılar. Güzel bir gelecek için Evde Kal Kdz.Ereğli" dedi.

Bektaş ayrıca şu ifadalere yer verdi:

"65 yaşını aşmamış emekli olan büyüklerimiz var. Bunların da işi olmadığı müddetçe sokağa çıkmamaları konusunda hassasiyet göstermeleri gerekiyor. Çalışmak zorunda kalan işçilerin sosyal mesafesini korumasında bu davranış çok daha faydalı olacaktır. Bu çok önemli bir olaydır, bunun hassasiyetle takibinin yapılması gerekiyor. Yetkililer ve uzmanlar bu konuda yaptıkları uyarılara mutlaka riayet edilmelidir"