Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Orhan Şam, memleketi Kdz.Ereğli'de CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti, 28 yıl sonra alınan Ziraat Türkiye Kupası final maçında giydiği 67 numaralı formayı hediye etti. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Şam'ın başarılarından gurur duyduklarını belirterek başladığı açıklamasında, Bende Ereğli Belediye Başkanı olarak Orhan Şam evladımızı izlemekten seyretmekten ve onun başarılarının devam etmesinden büyük mutluluk ve haz duyuyorum. Daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. Onun yanında eşi de kendisine her konuda yardımcı olduğunu performansının yükselmesi için her türlü gayreti gösterdiğine yürekten inanıyorum. Ereğli'de onları görmekten mutluluk duyuyorum. Çok gurur duydum. Onun çok daha iyi noktalara gelmesi için dua edeceğiz. Daha iyi noktalarda olmaya mecburdur, kendisine dikkat edecek Ereğli'nin ismini de duyurmuş olacak. Orhan'ın başarıları Ereğli halkını bizleri mutlu ediyor. Kişilikli bir insan olduğunu biliyoruz başarılardan asla bir rahatlama rehavet dönemine girmeyeceğine daha azimli bir şekilde çalışmalarına devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum sözleri ile konuştu.

Ailesi ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Orhan Şam'da konuşmasında, Bizi davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ereğli'yi ben seviyorum biz her fırsatta buraya geliyoruz. Buradan kopmam müknü değil. İnşallah 67 numarayı da en iyi şekilde gayret gösteriyoruz. Futbol kısa bir süre biliyorsunuz oynadığımız müddetçe Ereğli'nin gururu oluruz dedi.

Şam daha sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında Bursaspor'a karşı giydiği 67 numaralı formayı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a ziyaret etti. Belediye Başkanının Galatasaray'lı olduğunu söyleyen gazetecilere Şam'da, Ben o yüzden bu formayı verdim dedi.