Evden 7 bin
110 TL'yi çaldılar
Çaycuma İlçesinde bir eve giren kişi ya da kişiler 7 bin 110 TL'yi çalarak kayıplara karıştılar. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yeni Mahalle Kahyaoğlu Caddesinde N.Y.'ye ait eve giren kişi ya da kişiler yatak odasında bulunan 7 bin 110 TL'yi çalalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinde evin giriş kapısında ve pencerelerinde herangibi bir zorlamanın olmadığını belirterek olayı yapan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.  


Reçete operasyonunda
29 kişi gözaltına alındı
Zonguldak'ta, rüşvet karşılığında yazdırdığı gözlük reçeteleri ile hasta olmayan müşterilerine güneş gözlüğü satan iş yeri sahibi C.E. ile reçeteleri yazan doktor M.İ. Ö.'nün de aralarında bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden alınan bilgiye göre; Nizam Caddesi üzerinde bulunan Bayram Optik'te, hasta olmayan müşterilere sahte reçeteler ile güneş gözlüğü satıldığı ihbarını aldı. İş yerine baskın yapan polis ekipleri, Atatürk Devlet Hastanesi'nde görevli göz doktoru M.İ.Ö.'ye rüşvet karşılığında yazdırıldığı iddia edilen reçetelere el koydu. İş yeri sahibi C.E.'nin, hasta olmayan müşterilerine, doktorun yazdığı gözlük reçeteleri ile güneş gözlüğü satarak Sosyal Güvenlik Kurumu'nu zarara uğrattığı saptandı.


Bilgisayar için evden
çıktı, kayıplara karıştı
Kozlu beldesinde 'bilgisayarına format attırmak için evden ayrılan genç kayıplara karıştı. 
Kozlu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Fatih Mahallesi Yıldırım Yapı Kooperatifinde oturan H.A. isimli kişioğlunun C.E.A.'nın  'bilgisayarına format attırmak için evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek hayatından endişe ettiğini söyleyerek polise başvurdu. Polis ekipleri kayıp olan C.E.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.


Sigara içiren kişiye
75 TL ceza kesildi
Çaycuma'da kahvehanede sigara içen kişiye jandarma ekipleri 75 TL idari para cezası kesildi. Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yakademirciler Köyünde devriye atan jandarma ekipleri işlettiği kahvehanede sigara içilmesine müsaade eden Ö.D. isimli kişiye ekipler tarafından 75 TL idari para cezası kesildi.


Balık ağını bile çaldılar
Zonguldak'ta kişi ya da kişiler çekekten bin TL değerinde balık ağını çaldılar.
Çarşı Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yayla Mahallesi Liman Caddesinde bulunan D.S.'ye ait çekekten kişi ya da kişiler bin TL değerindeki balık ağını çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.