25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle, İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ve itfaiye teşkilatı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Yangından Korunma Haftası (İtfaiyecilik Haftası)’nın önemine değinen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İtfaiye Teşkilatının 7/24 göreve hazır olduklarını, canla başla ve zamanla yarışarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağladıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  “İtfaiye teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Yangınların yanı sıra, doğal afetlere ve kazalara daha hızlı mücadele edecek şekilde gerekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilen itfaiye birimimiz, canla başla görevlerini sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İtfaiye Teşkilatının haftasını kutlarım” dedi.

Ziyarette konuşma yapan İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ise, her zaman Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in kendilerine destek olduğunu, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına 7/24 görevlerini canla başla yerine getirdiklerini ifade etti.