Vatandaşların sorun ve taleplerini en kısa sürede iletebilmeleri için WhatsApp İletişim Hattı’nı devreye alanlar arasına AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da katıldı. Çakır  bu konuda şöyle dedi:

“Değerli hemşehrilerimizin bizlere daha kısa sürede ulaşabilmeleri, bizlerin de vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine en kısa sürede cevap verebilmemiz için WhatsApp İletişim Hattımızı hizmete soktuk.”

 Çakır, 0 530 018 00 75 numaralı WhatsApp İletişim Hattı’nın 7 gün, 24 saat açık olacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkan ve Yöneticileri olarak, gerek şehir merkezinde, gerek belde ve köylerimizde, gerekse etkinlik ve programlarda elimizden geldiğince vatandaşlarımızı dinliyor; sorunlarını ve taleplerini kanunlar çerçevesinde ve imkânlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz. Tabii zaman zaman yaşadığımız yoğunluktan dolayı bizlere ulaşamadıkları için haklı olarak sitem eden hemşehrilerimiz de oluyor. İşte bu noktada 0 530 018 00 75 numaralı WhatsApp İletişim Hattımızın değerli halkımızla iletişimimizi bir adım daha yakınlaştıracağına inanıyoruz. Vatandaşlarımız, bu hat üzerinden sorunlarını, şikâyet ve taleplerini 7 gün, 24 saat bizlere iletebilirler; kendilerine en kısa sürede dönüş yapılacaktır.”