Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, basın toplantısı düzenleyerek ara transfer çalışmalarını değerlendirdi. Yazıcıoğlu, ara dönemde 8 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, kadroya 10 yeni isimi transfer ettiklerini açıkladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, basın toplantısı düzenleyerek ara transfer çalışmalarını değerlendirdi.

Belediyespor’a ait Kışla Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Asbaşkan ve Genel Kaptan Sertan Kuzu, yönetim kurulu üyesi Salih Topaloğlu ile yönetim kurulu üyesi ve iletişim ve medya sorumlusu Serkan Aydemir hazır bulundu.

Yazıcıoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada; transfer komitesinin ara transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü kaydederek, “bunun neticesinde bu dönemde 10 tane futbolcuyu yeniden renklerimize bağladık. Artık bu futbolcular bizim lisanslı sporcularımız oldular. Bunun haricinde gönderdiklerimiz de oldu. Tabi futbolda bunlar olağan şeyler. Gelenler olacak, gidenler olacak. İlk devredeki hataları yapmamak adına titizlikle davrandık, ince eleyip sık dokuduk. Hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bize faydalı olacak futbolcu kardeşlerimizi renklerimize bağlamak için çok saba sarf ettik. Biliyorsunuz ki devre arasındaki transferleri yapmak çok çok daha zor oluyor. Nedeni de bunlar ilk devre takımlarında oynamış oyuncular. Bu oyuncularımızla sağ olsunlar transfer komitesindeki arkadaşlarımızla beraber oturarak anlaşmış bulunmaktayız.”dedi.

Daha sonra Asbaşkan ve Genel Kaptan Sertan Kuzu, takımdan ayrılan ve yeni transfer edilen futbolcuları isim isim açıkladı. Kuzu, Futbol A takımına yapılan yeni transferleri mevkileri ile birlikte şu şekilde açıkladı:

“Teknik ekibimiz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde devre arasında takımımıza forvet Ercan Kuruçay, orta saha Özenç Albayrak, orta saha Harun Akyel, sağ bek Kadir Gezer, orta saha Mikail Usta, orta saha Mehmet Özen, kanat oyuncusu Ali Şentürk, orta saha Bedirhan Danışmaz, stoper Enes Çakır ve stoper Emre Kuzu futbol A takımımız kadrosuna dahil oldu.”

Kuzu, ayrıca Hakan Toker, Ersoy Dinçer, Gökalp Çakan, Tunahan Altuntaş, Berkan Ercan, Emrah Ergür, Göktuğ Uzunoğlu, Turan Ekici ile de yollarını ayırdıklarını belirtti.

Yazıcıoğlu toplantı sonunda yaptığı genel değerlendirmede yönetim kurulu olarak hiçbir beklentileri olmadan canla başla çalıştıklarını dile getirdi ve amaçlarının Ereğli Belediyespor’u daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti.  Yazıcıoğlu, ikinci devreyi takımı Türkiye Kupası’na götürecek bir sıralamada bitirmek istediklerini kaydetti.