Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom,  hizmetlerini avantajlı koşullarda sunmak amacıyla, farklı müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik kampanyalarını sürdürüyor. Türk Telekom’un İçişleri Bakanlığı tarafından “köy” olarak tanımlanan bölgelerde özel olarak tasarlanan “Köy Avantaj Tarifesi” 21 Mart 2011 tarihi itibari ile kullanılmaya başlandı.  Tüm Türkiye’de belirlenen illere bağlı köylerde yararlanılabilinecek olan yeni “Köy Avantaj Tarifesi” dahilinde Türk Telekom’dan ev telefonu hizmeti almaya yeni başlayacak olan Zonguldaklılar, vergiler dahil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3000 dakikaya kadar bedava konuşabilecekler. GSM aramalarını da indirimli olarak, vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapabilecekler.
Bedava dakikalar Zonguldak il merkezine ve merkeze bağlı her ilçeye ve her köye yapılan aramalarda 7 gün 24 saat kullanılabilecek. Köy Avantaj Tarifesi kapsamında şehirler arası ve cep telefonu olmak üzere diğer yönlere yapılan aramalarda da cazip fiyat avantajları sunuluyor. 
Köy Avantaj tarifesi ve kampanyadan yararlanmak ya da konu hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezine yada Türk Telekom Ofislerine başvurulabiliyor.
Zonguldak iline bağlı köylere özel hazırlanan tarife ve kampanya hakkında Türk Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar, şunları söyledi:
“Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden yenilikçi tarife, ürün ve kampanyalarımızla müşterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanıt verdik. Köy Avantaj tarifesi de bu yöndeki gayretlerimizin bir sonucu. Köy Avantaj tarifesi de bu yöndeki gayretlerimizin bir sonucu.  Yeni müşterilere özel  kampanyamız sayesinde, daha fazla Zonguldaklı, kendilerine  sunduğumuz fırsat ve avantajlarla tanışacak.  Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”