Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ortaklığı ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamında yürüttüğü ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında ‘’ projesinde 18-28 yaş arası 100 işsiz kadına verilecek olan eğitimlerin Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nda verilecek pratik eğitimler ayağına geçildiği şöyle bildirildi.

İlk ders Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Kurucusu İbrahim Betil'in eğitim salonunu ziyaret etmesi ile başladı.

3-21 Nisan tarihleri arasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı konferans salonunda 2 grup halinde verilen teorik eğitimlerin tamamlanması ile birlikte pratik eğitimlere geçildi. Proje kapsamında teknik kapasitesi arttırılarak yenilenen Çaycuma Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Bölümü laboratuarında gerçekleşecek pratik eğitimler 24 Nisan 2017 Pazartesi günü başladı. 2 grup halinde verilecek eğitimler her grup için 1 hafta sürecek. Kursiyerler alacakları eğitimler ile çağrı merkezi deneyimini yerinde yaşamış olacaklar.