MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmış. Gerçekleştirilen genel kurul ile ilgili olarak şubeden gönderilen yazılı açıklamada, MÜSİAD’ın, Kamu Yararına Çalışan bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ettiğine vurgu yapıldı.

 

MÜSİAD Genel Başkan Vekili Mahmut Asmalı, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyon Başkanı Hikmet Köse, MÜSİAD Bolu Başkanı Davut Uzun, MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Yılmaz, MÜSİAD Genel Merkez Yurt içi Teşkilatlanma Komisyon üyeleri Emin Targıt Argıt ve Hüseyin Sarpkaya, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, , MÜSİAD Bolu ve Zonguldak Yönetim Kurulu üyeleri, Karadeniz Ereğli şube üyeleri ile Kadın Çalışma Grubu ve Gençlik Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulunda şube başkanlığına Abdülkadir Çınar’ın seçildi açıklandı.

 


MÜSİAD’ın şube Başkanı İbrahim Sezer’in görevi bıraktığı genel kurulda, Abdülkadir Çınar,,  Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgiler verirken şunları söylemiş:

 

"Genel Kurul Toplantımızda dernek çalışma ve faaliyetlerimiz ile önümüzde ki dönem planladığımız faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk. Üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık. İstanbul'da düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Uluslararası Fuarında bölgemizi başarıyla temsil eden üyelerimiz Çınar Boru Profil San. Tic. A.Ş. , Tatmetal Çelik San. Tic. A.Ş. firmalarımızla, görevini devreden Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür plaketlerini takdim ederken, yeni üyelerimize de üyelik rozetlerini taktık.

 

Programımıza Genel Merkezimiz Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Bolu ve Zonguldak şubelerimizden de katılımlar oldu. Buradan bizleri Genel Kurulumuzda yalnız bırakmadıkları için kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunmak isterim.

 

Genel Kurul toplantımızda seçilen yeni yönetim kurulumuz 21 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılan ilk toplantısında görev dağılımını yapmıştır. Yapılan görev dağılımına göre 2019-2020 yıllarında görev yapacak Yönetim Kurulumuzda, Şube Başkanlığına Abdülkadir Çınar, Başkan Yardımcılıklarına Rafet Kılıç, Şakir Şinasi Bozkurt, Kemal Gülbay ve Gürhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyeliklerine Mehmet Remzi Alim, Mevlüt Özdemir, Zafer Sucu, Fevzi Turan ve Recep Vural seçilmiştir.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz; Bilal Eren, Murat Çatalçam, Yavuz Sesli, Oğuzhan Sevinç, Miraç Çakır,

Denetleme Kurulu Asil üyeleri; Sami Yavuz, Sezayi Yıldırım, Şaban Gülhan,

Denetleme Kurulu Yedek üyeleri; Mehmet Yavuz, Özkan Malhatun ve Eyüp Uludağ şeklinde oluşmuştur.

 

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederim. ”