Kdz. Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği’nin (KEYDER) kurucularından, Gazi İlkokulu önceki müdürü Abdurrahman Tülüce’nin Sivas İli Hafik İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı bildirildi.
KEYDER Yönetim Kurulu Başkanı (Erdemir İlkokulu Müdürü) Yaşar Ciğer, Yönetim Kurulu Üyeleri adına yaptığı açıklamada, derneklerinin Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve bir dönem de sözcülüğünü yapan Abdurrahman Tülüce’nin Sivas İli Hafik İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
İyi yetişmiş bir idarecinin ülke için büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Ciğer, Tülüce’nin hem eğitimci hem de dernekçi yönüyle oldukça aktif bir birey olduğunu, birikimlerini Sivas ili Hafik ilçesinde de en güzel şekilde değerlendireceğine inandıklarını ifade ederek; KEYDER’in eğitim yöneticilerine olan katkılarının da devam edeceğini belirtti.
Ciğer, ayrıca Zonguldak İl Eğitim Denetmeni iken uzun yıllar Bolu İlinde İl Eğitmenleri Teftiş Kurulu Başkanlığı yapan Muvafık Kılıç’ın Bolu İli Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla, Kılıç’a Zonguldak’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde de başarılar diledi.