Kozlu beldesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan evli ve bir çocuk annesi Şennur Acar, 13 yaşında kas erimesi hastalığı sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. 13 yaşından beri tekerlekli sandalyeyle evin işlerini yapmaya çalışan Şennur Acar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a gelerek, rahatsızlığını anlatması sonucu Bektaş'tan kendisine akülü araba verilmesi konusunda ricada bulunmuştu.
Başkan Bektaş da, tekerlekli ve akülü aracın alınması konusunu Vali Erdal Ata'ya bildirerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile bir adet akülü araba alınarak Şennur Acar'a hediye edilmişti.                          
AKÜ VE ŞARJ ALETİ HEDİYE EDİLDİ
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, daha önce kendisine gelerek durumunu anlatan Şennur Acar'a Vali Erdal Ata’nın katkılarıyla bir akülü araba aldıklarını, ancak arabanın aküsünün kullanılmaz hale geldiğini belirtti.
Aküsü ve şarj aleti kullanılmaz hale gelen aracın aküsü ve şarj aleti yetkili firmadan alınarak Şennur Acar'a, Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Birimi Sorumluları tarafından hediye edildi.
Akülü arabasının tekrar kullanılacak hale geldiğini gören Şennur Acar, mutluluğunu dile getirerek, "13 yaşından beri kas erimesi hastalığı sebebiyle yürüyemiyorum ve bir akülü arabaya ihtiyacım vardı. Sağ olsun Başkanımız Ali Bektaş ilk olarak bize bu aracı hediye etti. Sonra ise bize bu aracın aküsü ve şarj aletinin bozulduğu için Başkanımız Bektaş firmayı arayarak şarj aleti ve akünün alınmasını sağladı. Arabamı yeniden kullanma imkanı sağladığından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Acar ailesinin durumunu değerlendiren Başkan Bektaş, "Belediye Başkanı olarak halkımızın her zaman yanındayız. Kozlu, nüfusu bakımdan büyük bir belde olsa bile burada halkın bütün sorunlarıyla ilgilenen tek belediye başkanı var. Herkes bize gelir. Biz de belediye olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz” dedi.