Amerikan Büyükelçiliği tarafından Türkiye genelinde uygulanan ve İngilizcelerini geliştirmek isteyen tüm öğrencilere de açık olan “Access Sosyal Sorumluluk Projesi- 5”in Kdz. Ereğli Türk Eğitim Derneği (TED) Kolejinde de uygulandığı bildirildi.

 

Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları   Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım konuyla ilgili şu yazılı açıklamayı yaptı:

 

“İngilizcelerini geliştirmek isteyen ilçemizin tüm öğrencilerine açık olan “Access Sosyal Sorumluluk Projesi- 5”, ülkemizdeki İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanmış olan bir burs programıdır.

Türk Eğitim Derneği ve Amerikan Elçiliği İngilizce Eğitim Ataşeliği iş birliğince gerçekleştirilen “Access Sosyal Sorumluluk Projesi - 5” TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesinde başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın ekim ayında öğretmenlerimiz Vildan Atlı Sarp ve Neslihan Çakmakçı tarafından başlatılan “Access Sosyal Sorumluluk Projesi - 5”in ilk ayağı aynı eğitim-öğretim yılının haziran ayında tamamlanmıştır. Sonrasında 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının aralık ayında öğretmenlerimiz Anıl Kaya ve Bengi Balcı programı kaldığı yerden devam ettirmiş, ilçemizdeki 28 lise öğrencisine toplam 360 ders saati eğitim vermişlerdir. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

“Access Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında emeği geçen tüm TED Yöneticilerine, Öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.”