AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın basında yeralan, "Ormanlı halkına, yerel seçimlerden önce birlik-beraberlik ve destek sözü verenler, buyursunlar şimdi yardımlarını yapsınlar. Benden de Ormanlı'ya bir şeyler yapmamı beklemesinler. Ayrıca, Dombay Deresi Viya düğünü’nü, hiçbir şey düşünmese bile en azından genel seçim yatırımı olarak yapın” söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin açıkladı. AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Pazar günü AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Erdoğan’ın Ormanlı Beldesi ile ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 09 Mayıs 2010 Pazar günü Bölge Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlemiş olduğumuz basın toplantısında, Sayın Milletvekilimizin Ormanlı Beldesi için yaptığı açıklama yanlış anlaşılmıştır. 2009 yerel seçimlerinde Ormanlı Beldesine birlik ve beraberlik sözü verenlere hitaben yapılmış olan açıklamadır. Ormanlı Beldesinin mevcut belediye başkanına yerel seçimlerden önce, her türlü şekilde yardım ve beraberlik sözünü verenlere bu söz hatırlatılarak, kendi kaynakları ile ne kadar yardım yapabilecekleri hatırlatılmıştır. Yine aynı basın toplantısında Alaplı-Ormanlı yolu ihalesi de gündeme getirilmiştir. Ereğli’ye bağlı Kandilli Beldesi içinde açıklamalar yapılmış olup bütün içinden küçük bir parça alınarak satırlara taşınmıştır. Partimiz, her belediyeye eşit mesafededir. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak da partimizin önceliğidir ki, Ormanlı Beldesi Belediye Başkanına, beraber Kapalı Spor Salonu yapalım diyen yine Sayın Milletvekilimizdir. Yardım sözü verenlerin yardım sözlerini tutmaları gerekmektedir.

AKP'DEN ZİYARETLER

AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, beraberinde Gülüç, Çaylıoğlu Belediye Başkanları, AKP İl ve Ereğli İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri ile birliket Gökçeler ve Kandilli Belediyesine giderek bir dizi incelemelerde bulundu.