Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ikincisi Kepez Mahallesi’nde açılacak Cumhuriyet Halkevi Evi’nde yapılacak kurslarla ilgili Halkevi yetkilileri tarafından vatandaşlara anket yapılıyor.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Kepez Mahallesi’nde açılacak  ikinci Cumhuriyet Halkevi’nde görülecek kurslarla ilgili Kepez’deki vatandaşlarımıza anket hazırladığını ve Halkevi görevlileri tarafından anket yapıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Kepez Halkevi’nde hangi kursları görmek istiyorlar hangi saat aralıklarında kursa katılabilirler ve halk evlerimizle ilgili düşünceleri nelerdir tarzında anket yapıldı.

Anket yapılan bazı vatandaşlarımız daha önce mevcut halkevimizdeki kurslarımıza katılmışlar ve çok büyük keyif almışlar su anda evlerine çok yakın olduklarını ve halk evimizdeki imkanlardan daha fazla faydalanabileceklerini belirterek teşekkür ettiler.

Yakın zaman içerisinde açılışı yapılacak olan Kepez Cumhuriyet Halkevi’nde başvuru işlemleri daha başlamamasına rağmen çok büyük ilgi görmüş olup özellikle bölgedeki vatandaşlar yapılan anketlerde kurslara ilginin büyük olacağını ifade ettiler.

Halkevinde açılacak bazı kurslar şu şekilde:  makine nakışı, el nakışı, bilgisayar, diksiyon, İngilizce, anne çocuk gelişimi, hasta kabul işlemleri, kursu bağlama ve gitar kursu resim kursu. Halkevinde bunların yanısıra revir,  kütüphane çocuklar için oyun odası dinlenme dinlenme odası da mevcut. Halkevi’nin yakın zaman içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz.”