Açıklamanın tam metni şöyle:

 

“Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün Devletimizce korunması yolunda yürütülen kararlı mücadelede 2015-2016 yılı içerisinde hayatını kaybeden aziz şehitlerimizin aileleri-yakınları Valimiz Sayın Ali KABAN’ın Eşi Neriman KABAN Hanımefendi tarafından Vali Konağında ağırlandılar.

Konuklarıyla tek tek ilgilenen ve acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Neriman KABAN aziz şehitlerimizin yakınlarına, devletimizin her zaman yanlarına olacağını belirterek tekrar başsağlığı diledi.

Aziz şehitlerimizin yakınlarının dilek ve taleplerini de alan Neriman KABAN kendilerine sağlıklı uzun ömürler dileyerek hediye takdim etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretten sonra Neriman KABAN konuklarını yine tek tek uğurladı.

Ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüzün Eşi Sayın Nebahat ÖZER, İl Jandarma Komutanımızın Eşi Sayın Hatice SELVİ, İl Emniyet Müdürümüzün Eşi Sayın Hafize TURANLI, Çaycuma Kaymakamımızın Eşi Sayın Fatmagül KEÇELİ, Kozlu Kaymakamımızın Eşi Sayın Özlem KARAKAYA, Devrek Kaymakamı Eşi Sayın Serap GÜNEY ve Kilimli Kaymakamımızın Eşi Sayın Şerife ÖZARSLAN, ayrıca Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımızın eşi Şükran Yorulmaz da bulundular.”