Alaplı'da bir mağaza açılışında açılış gününe özel indirimli fiyatla satışa çıkarılan silikon ortopedik yastıklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görünce zaman, zaman izdiham yaşandı.
Alaplı'da bir mobilya ve Beyaz eşya mağaza açılışında açılış gününe özel 1 TL'den satılan ortopedik yastıklar vatandaşların büyük ilgisi gördü. Yastıklardan almak isteyen vatandaşlar esilme tehlikesi atlattı. Açılış güne özel indirimle 1 TL'den satılan ortopedi yastıklardan alabilmek için açılış saatinden 1 saat önce mağaza önüne gelen vatandaşlar, açılış kurdelesi kesildiği anda yastıklara hücum ederek, yarım saatte yastıkları tükettiler.
KELEŞLER BEYAZ EŞYA VE
MOBİLYA MAĞAZSI AÇILDI
Alaplı'da unlu mamuller sektöründe hizmet gösteren Keleşler Şirketler Gurubu, Beyaz eşya ve Mobilya sektöründe hizmet vermeye başladı.
Alaplı Belediye binası karşısında hizmete açtığı Kilim Mobilya ve Beko Beyaz eşya mağazası dualarla hizmete açıldı. Keleşler şirketler gurubu tarafından hizmete açılan mobilya ve beyaz eşya mağaza açılışına Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda ve Dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı her hafta yeni iş yerleri açıldığını bu sayede Alaplı ekonomisi her geçen gün büyüdüğünü belirtti. Konuşmalarını ardından Kaymakam Memük, Belediye Başkanı Çimenoğlu ve davetliler tarafından açılış kurdelesi kesildi.