CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Devrim Bulvarı’ndaki Sahil Taksi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, adaletin varlığına inanan herkes için, başlatılan yürüyüşe destek vermek için Bolu’nun Yeniçağa ilçesine gideceklerini söyledi. Adaletin, her insana gerekli olduğunu ifade eden Ocakcı, şöyle dedi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek ve Adalet yürüyüşünde var olmak için bizde destek vermek için Bolu’ya gidiyoruz. Yeniçağa civarında karşılaşacağız. Kandilli’den iki minibüsümüz yola çıktı. Buradan ise bir büyük otobüse ve 2 adet minibüsümüz yola çıkacak. Bizde, kenti araçlarımızla eskortluk yapacağız.

Zonguldak, Karabük ve Bartın örgütleri ile beraber Yeniçağa’da birlikte olacağız. Tahmini saat 14.00’da 2 etap şeklinde yürüyeceğiz. Ereğli’de adalet isteyen ve adalete ihtiyaç duyan toplum haline geldik. Bunun sonlanması için, adaletin herkese lazım olduğunu bildiğimiz için ‘Adalet yürüyüşüne’ destek veriyoruz. Belki bayramda da bu yürüyüşü sürdüreceğiz. Düzce ve Adapazar’dan sonra tekrar ilave otobüs kaldıracağız ve destek vereceğiz. İstanbul’a yaklaşıldığında ise Türkiye’nin bütün örgütleri, bu eyleme destek verecekler.”

Ocakcı, yürüyüşe katılanlara, üzerinde ‘adalet’ yazan beyaz renkte tişörtlerden hediye etti.