Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı Deniz Yavuzyılmaz Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Osman Sav Deniz Yavuzyılmaz’a hoş geldiniz diyerek şunları söyledi:  

 

“Bizim en baştaki arzumuz Bölgeye, Zonguldak’a kim daha fazla hizmet edecekse onun milletvekili olması. Tek amacımız bu. Ama genç ve istekli birinin olmasından dolayı bir ayrıcalığınız var. İnşallah sıralamada yer bulursunuz. Zonguldak’a yararlı olursunuz. Yeni bir yüzün Zonguldak’ın ihtiyacı var, bu her parti için geçerli. Umarım aday adaylık sürecinde rekabet anlamında çitayı yükseltirsiniz. Zonguldak’a faydalı olursunuz diye düşünüyorum.”

 

Yavuzyılmaz yaptığı ziyarette:

 

“Zonguldak’ın ihtiyacı olarak gençlik ateşini yakmaya geldik Bizler de Zonguldak’ın ihtiyacı olarak gençlik ateşini yakmaya geldik. Bu adaylık süresinin içinde özellikle geçliği ve projelerimizi ön plana çıkararak, aynı zamanda Zonguldak’ın sorunlarına da yenilikçi çözümler ortaya koymak amacıyla adaylığa bende başvurumu yaptım. Genç bir ekibimiz var. Ben bireysel olarak aday gibi görünsem de aslında ben bir jenerasyonu temsilen adayım. Özellikle Zonguldak intellektüel birikimiyle Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden biri. Bundan yıllar önce de yine sanatsal, kültürel faaliyetlerde olsun, bir işçi kenti olma özelliğinde olsun çok zengin büyük bir kenttir. Son yıllarda yaşadığı bazı sıkıntılar var. Özellikle bir göç var Zonguldak’tan dışarıya.  Hem somut anlamda bir göç var, aynı zamanda bir beyin göçü de söz konusu. Ben de Zonguldak’ın bir evladı olarak tekrar bir cazibe merkezine getirerek, bu beyin göçünün yönünü değiştirmeye talibim. Bundan sonra Zonguldak çevresini hep birlikte değiştireceğiz. Bunu zamanla da göreceksiniz. Bizler umutluyuz, inanıyoruz, adanmışlık ruhumuz var. Yeni sözler söylemek için geldik. Bu düzeni hem Türkiye’de hem de Zonguldak’ta değiştirmek için geldik. Bundan sonra artık bizler yeni projelerimizle, her anlamdaki katkılarımızla buradayız.”

 

TTK TEKRAR DEVLETLEŞTİRİLMELİ!

“Özellikle uygulamak istediğim şey temiz bir siyaset anlayışıyla, ne olursa olsun kirlenmeden, ilkelerimiz ve değerlerimizi koruyarak TTK’yı tekrar devletleştirme sürecine sokmak zorundayız. Özelleştirme demiyorum. Daha önce nasıl devletteyse ve devlet teşviklerinden de yatırımlarından da bütünüyle faydalanıyorsa tekrar devletleşme sürecine girmelidir. Özelleştirme sürecinden çıkmalıdır. Bunu da biz yapacağız. Bunu yaparken de tabi iktidar olmak hedefindeyiz. Ben CHP’nin iktidar olacağına kalben inanıyorum. Sizleri gördükçe, bizler oldukça, bizler de bu bayrağı teslim edeceğimiz diğer genç arkadaşlara inancımız oldukça ve bu fırsatı birbirimize verebildikçe ben inanıyorum ki Zonguldak’ı Türkiye’nin tekrar   en önde gelen kentlerinden biri haline getireceğiz.” Dedi.