Zonguldak'ta gerçekleştirilecek temayül yoklamalarında oy kullanacak partililerin aday adaylarını yakından tanıması için tanıtım toplantısı düzenlediklerini belirten AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 20 aday adayının müracaat ettiğini söyledi.
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ormanlı, Kandilli, Gülüç Belde Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle Temsilcilerinin yanı sıra 20 aday adayının yer aldığı toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Fatih Çakır, 20 aday adayının da davaya gönül verdiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:
"31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinin Ereğli'mize, Zonguldak'ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Öncelikle bu belediye başkan aday adaylıklarımızın başta kendilerine, ailelerine, partimize hayırlı olsun. 20 Tane aday adayımız var, hepsine başarılar diliyoruz. Partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış bu davaya gönül vermiş hepsinin Ereğli'nin yönetiminde partinin daha iyiye taşınmasında bende varım dedikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 5 Kasım'da başlayan aday adaylığı süreci tamamlanmış oldu. Bugün istedik ki yarın temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarının aday adaylarını daha yakından tanımaları gerektiğini düşündük. Ereğli'nin adayının belirlenmesinde üzerinize düşen görevi yapmanızı istiyoruz"
Daha sonra 3'er dakika halinde aday adayları partililere biyografilerinin yanı sıra aday adaylığı süreçlerine ilişkin bilgilendirmede bulundular.