AK Parti'den Kdz.Ereğli Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kemal Bektaş, diğer aday adaylarına bir kez daha başarı dileğinde bulunduğu açıklamasında, gençliğine dikkat çekerek; toplumun her kesiminin, 'Allah razı olsun, iyi ki genç ve tecrübeli bir isim ile yola çıkmışız' dedirtmeye kararlı olduğunu vurguladı.

 

"KEŞKE ELİM KIRILSAYDI DA OY VERMESEYDİM DEDİRTMEYECEĞİZ"

"Konuşma dönemini kapatıp çalışma dönemini başlatacağız" sloganı ile çıktıkları yolda, toplumun her kesiminden büyük ilgi görerek destek aldığını ifade eden Bektaş, "Yeni bir isim yeni bir heyecan ve vizyonla çıktığımız bu yolda, bizlere gönül veren destek olan hiç kimsenin boynunu yere düşürmeyeceğiz. 'Keşke elim kırılsaydı da oy vermeseydim' dedirtmeyeceğiz. Ereğli'de artık konuşma dönemi bitmeli, çalışma dönemi başlamalı. AK Partili belediyecilik anlayışını ilke edinerek, 'örnek alan değil örnek olan' bir belediyeciliği Kdz.Ereğli ile buluşturacağız" dedi.

 

"ADAY GÖSTERİLİRSEM SEÇİMİ KAZANACAĞIM"

Mustafa Kemal Bektaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermeyeceğiz. Herkesimin, 'Allah razı olsun, iyi ki genç ve tecrübeli bir isim ile yola çıkmışız' dedirtmek bizim birinci önceliğimiz ve de görevimiz olacaktır. Parti teşkilatımızın tercihi başta olmak üzere,  Genel Merkez yöneticilerimizin takdiri ve  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı gösterilmem durumunda ise seçimi kazanacağıma inanıyorum. İlçemizin her mahallesi ve sokağına eşitlik ilkesiyle sihirli dokunuşlar yaparken,  yönetim anlayışını sil baştan değiştireceğiz. Gencim, birikimliyiz ve başarıya inandım. Biz bunu başaracağız"