AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının, ‘Milletvekili Aday Tanıtımı ve Partiye Katılım’ gerçekleştireceği toplantının tarihi netleşti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 1 Kasım'da gerçekleşecek milletvekili genel seçimine yönelik yoğun mesai sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:

“11 Ekim Pazar günü yapmayı planladığımız ‘AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Tanıtım ve Partimize Katılım’ toplantımız, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara Garı önünde 99 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiş ve ertelenmişti.

 

Ertelenen, Zonguldak Milletvekili Aday Tanıtımı ve Partimize Katılımlarında yer alacağı toplantımızı; 18 Ekim Pazar günü, Saat: 12.00’de Kdz.Ereğli ilçemizin Gülüç beldesinde yer alan Büyük Ereğli Anadolu Hotel Erdemir Kongre Merkezi salonunda düzenleyeceğiz.

 

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergileneceği toplantımıza milletvekillerimiz, il, ilçe ve belde teşkilatlarımız ile belediye başkanlarımız katılım sağlayacaktır. “İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte” sloganı ile partimizin kuruluşundan bu güne her kademesinde görev almış tüm partililerimizi ve değerli halkımızı 18 Ekim Pazar günü Saat 12:00 de Büyük Ereğli Anadolu Hotel Erdemir Kongre Merkezi salonunda gerçekleştireceğimiz toplantımıza davet ediyoruz.”