AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

 

Konuya ilişkin Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen basın metni şu şekilde: AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gülteklin, Ali Tarakçı ve Ayhan Taşdelen’in yanı sıra parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir çalışma programı uygularken, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’ne bağlı yürütülen çalışmalarda ilçe merkezleri, belde ve köylere ziyaretler gerçekleştiriliyor. Kdz. Ereğli’de düzenlenen programlar kapsamında İlçeye bağlı Gülüç beldesi, Topçalı, Danışmetli, Terzi, Dedeler v e Yunuslu köyü ile mahallelerine giden AK Partililer,  vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti adayı olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan için vatandaşlardan destek istedi. Gittikleri her yerde halka buluşan AK Parti İlçe Başkanı Çakır ve partililer, gece-gündüz demeden çalışmalarını iyiden iyiyi yoğunlaştırarak, çalmadık kapı bırakmıyor.

 

TERZİ KÖYÜNDE KÖYLÜLER İLE FİNAL MAÇINI İZLEDİ.

Çakır ve beraberindekiler programlar kapsamında Gülüç’de düzenlenen iki farklı sünnet düğününe katıldıktan sonra İlçeye bağlı Terzi köyünde Ramazan bayramı nedeniyle düzenlenen Köyler arası futbol turnuvasının final maçını yöre halkı ile birlikte izledi. Her iki takımına başarılar dileyen Çakır,  futbolcuları ile turnuva komitesine başarılar dileyerek,  tüm futbolcuları devre arasında sahaya inerek kutladı.  Bir süre maçı da izleyen Çakır ve yönetim kurulu üyeleri yoğun programını İlçeye bağlı Danışmentli köyüne geçerek sürdürdü.

 

TEK TEK NOT ALDI

Gittiği her köyde kahvelerde yöre halkı ile dertleşen, sorunlarını ve isteklerini dinleyen Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri,  talepleri tek tek not aldı, çözülmesi noktasında gereken tüm çalışmaların yapılacağına dikkat çekti.  Çakır gece yarılarına kadar süren köy programlarında özetle şunları söyledi:  “10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizler için her seçim olduğu gibi çok ama çok önemli. İlçemizde beldeler başta olmak üzere en ücra yerleşim birimlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyoruz. 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşları ziyaret ediyoruz.  10 Ağustos tarihine kadar gitmediğimiz, ziyaret etmediğimiz yer bırakmayacağız. Ramazan ayından önce ve Ramazanda dahi ziyaret ettiğimiz halkımızı bugünde, yarın da ve her zaman ziyaret ederek adayımıza destek istiyoruz. Halkımız da hizmet ve istikrardan yana olumlu tercihlerini dile getirmektedirler. Demokrasi sandığından Cumhurbaşkanı olarak ilk turda Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkacağına olan inancımız her gün güçlenerek devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği partimize ve genel başkanımıza gençlik kolları, kadın kolları, belediye meclis üyeleriyle beraber 10 Ağustos’a kadar gece, gündüz demeden çalışacağız, seçimlerin barış içinde geçmesinin demokrasi açısından önemli” Çakır gittiği yerlerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.