Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyelerinin İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundukları şöyle bildirildi:

Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şube Başkanı ve beraberindekileri İYİ Parti  Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar parti binasında karşıladı.

Bundan bir süre önce;  İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, ADD Zonguldak Şubesi’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirmişti. ADD Şube başkanı Mustafa Coşkun, “bugün iade-i ziyarette bulunuyoruz. İYİ Parti Zonguldak il başkanı Sayın Ragıp Bayraktar ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; ADD Zonguldak şube başkanı Mustafa Coşkun’a teşekkür ederek, “İYİ Parti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü doğal lider olarak kabul ederek yola çıkmıştır. İYİ Parti’nin kuruluş felsefesinin temeli Kuvayı Milliye’ye dayanmaktadır. Büyük kurtarıcmız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı son günlerde artan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Sevr Antlaşması ile dayatılmak istenen emperyal baskılara karşı direnerek Anadolu’da Türk tarihinin en büyük kurtuluş hareketini büyük bir zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e uzanmak istenen eller kırılacaktır. Ülkemiz üzerinde estirilmek istenen kara bulutlar iyilerin güçlü iradesi ile dağıtılacaktır.” Şeklinde konuştu.