Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli Şubesi, geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl da köy çocuklarıyla kutladı.
İlçenin Külah Köyü İlköğretim okuluna, ZKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri , sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve üyeleri, İl genel meclisi üyeleri ve dernek üyelerinin katılımıyla giden ÜÜD Kdz. Ereğli Şubesinin de katkı verdiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha coşkulu kutlandı. Köy halkınının da çocuklarına destek olan ADD'ye teşekkür ettiği bayram kutlamasıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan ADD' şöyle dedi:
"Bu tür etkinliklerin tüm yurt sathında köylerimizde köy halkı ile dayanışma içerisinde yapılmasını arzu etmekteyiz. Çünkü biliyoruz ki halkımızla ne kadar bütünleşirsek Cumhuriyet ve kazanımlarına o kadar inançla sahip çıkılacağı gerçeğini kanıtlamış oluruz. Bu düşüncelerle etkinliğimizin yaygınlaştırılması ve duyurulması adına tüm basın mensuplarını her zaman olduğu gibi aramızda görmekten onur duyarız."