Alaplı'da bir kişi 5 ay önce tanıştığı bir kişiyle şirket kurduklarını, sonrasında eve yüklü miktarlarda fatura gelmesi üzerine dolandırıldığını anlayıp şikayette bulundu.
S.G. yaklaşık 5 ay önce tanıştığı U.E.K. ile şirket kurduklarını 1.5 ay sonra işleri dolayısıyla yurt dışına gittiğini, evine döndüğünde adına yüklü miktarda faturalar geldiğini, yaptığı araştırmada U.E.K.'nin ve tanımadığı birkaç kişinin adına evrak düzenleyip değişik şirketler açtığını ve bir takım naylon fatura ve bunun gibi yasal olmayan evraklar düzenleyerek gayri meşru işler yaptıklarını öğrendiğini belirterek şikayette bulundu. Ayrıca şüpheli U.E.K'nin bankadan adına 31.000 TL para çektiklerini iddia eden S.G., U.E.K'den şikayetçi oldu. Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.


Eşiyle tartıştı
intihara teşebbüs etti

Kdz. Ereğli'de bir kişi eşiyle tartıştıktan sonra ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Bağlık Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda M.T. eşi D.T.'nin eve geç gelmesi konusunda tartışma yaşadıklarını, daha sonra eşinin titrediğini ve halsiz olduğunu gördüğünü ve eşine neyi olduğunu ısrarla sorması üzerine Dolarin marka haptan 15-20 adet içtiğini söylediği belirtildi. M.T.'nin hayati tehlikesinin olduğu ve yoğun bakım servisine yatırıldığı edinilen bilgiler arasında.


Dairenin parasını ödedi
Teslim alamadı

Zonguldak'ta bir kişi daire karşılığında para verdi ama daireyi teslim alamayınca şikayette bulundu.
Kilimli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda S.Y. Kilimli Merkez Mahallesi PTT karşısında bulunan A Blok Kat: 8 de bulunan daireyi şüpheli E.Y.'den 30.03.2012 günü teslim etmek suretiyle 110.000 TL'ye satın aldığını ancak E.Y.'nin daireyi bugüne kadar teslim etmediğini iddia ederek şikayette bulundu. Şüpheli E.Y.'nin aranmasına başlanan olayla ilgili geniş çaplı araştırma sürüyor.

Kapatma cezası yedi
ama uygulamadı

Kilimli'de bir işyerine verilen 30 günlük kapatma cezası alan kişi cezaya uymayıp iş yerini tekrar açınca yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan M.F.'ye ait kıraathaneye  30 gün kapama cezası verilmiş yalnız 30 günlük kapatma cezasının uygulanmadığı bildirilerek işyerinin Ç.Ç. isimli kişinin adına resen ruhsatlandırıldığı görülen olayda şüpheli şahıslar yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldığı bildirildi.

 

Gürültü kavgası büyüdü
Hakaret ve darp ettiler

Kdz. Ereğli'de üst kat komşusu ile gürültü nedeniyle çıkan tartışma hakaret ve darp ile sonuçlandı. Bağlık Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda H.D. üst kat komşusu olan F.C. ile gürültü yaptığı için aralarında tartışma çıktığını ve bir süre sonra birbirlerine saldırdıklarını, eşi M.D.'nin araya girdiğini ve kendilerini ayırdığını beyan ederek komşusundan şikayetçi oldu.
Üst kat komşusu F.C.'de tartışmanın gürültüden kaynaklandığını birbirlerini darp ettiklerini belirten olayda şüpheli H.D. ile F.C. yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldığı öğrenildi.