Devrek Adliyesinde üç yıldan bu yana görev yapan Cumhuriyet Savcısı Zübeyir Kalabalık'ın Devrek Adliyesinden Kdz. Ereğli ilçesine tayini çıkması nedeniyle düzenlenen Veda Yemeğinde ilçe protokolü ve adliye personeli bir araya geldi. Devrek Çınar Otel'de düzenlenen yemeğe, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, Garnizon Komutanı Yarbay Mustafa Şen, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber, Devrek Adliyesinde görev yapan hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.
Üç yıldan bu yana Devrek'te görev yapan ve tayini nedeniyle Ereğli Adliyesinde görev yapacak olan Üzeyir Kalabalık'a Devrek bastonu hediye eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Üzeyir beyin bundan sonraki çalışma ortamında başarılar diliyorum. Devrek-Ereğli arası çok uzak değil birbirimizle irtibatı koparmayacağız dedi.
Kaymakam Hüseyin Öner ise, Üzeyir savcımla beraber uzun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu dönem içerisinde çok güzel mesailerimiz oldu bundan sonra da savcımla irtibatı kesmeyeceğiz. Bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum dedi. Devrek Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör Üzeyir Kalabalık'a gideceği yerde başarılar dilerken, Kalabalık'a gecenin anısına plaket verdi.