Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Başkan adayı Recep Ocak, 2 Nisan tarihinde yapılacak olan organ seçimleri öncesi seçim startını Mollabey Köyünden verdi.



TSO Başkanı Ocak ve ekibi yakın ilgi ile karşılaştığı Mollabey Köyünde esnaflarla bir araya gelerek destek istedi. Ardından şehir merkezi, Karşıyaka mahallesi ve sanayi esnafını gezen Ocak, OSB ve Çay boyundaki ıslah OSB projelerinde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ereğli OSB faaliyet gösteren Tat Metal Alaplı OSB'de fabrika kurmak istediğini belirten Ocak, "Alaplı OSB'de alt yapı çalışmaları bitmek üzere şu anda 9 firmanın 6 tanesi kendi saha çalışmalarını yapmaya başladılar. 21 parsel kaldı. 28 firma bunlara müracaat etti. Dün Tat Metal ile görüşme yaptık. Alaplı OSB'de yatırım yapmak istediklerini bizlere söylediler. Bizler bu bölgede en çok işçi çalıştıracak yatırımcıyı seçmeye özen gösteriyoruz. Fındıktan sonra bu ilçeni adını sanayi kenti olarak anılmasını istiyoruz. Şuanda 2'inci Alaplı OSB kurmak için çalışma başlattık. Bizim tek amacımız ilçemizdeki gençlerimizin şehir dışına çıkmadan doğdukları yerde ekmek paralarını kazanmalarını istiyoruz. İnşallah 2 Nisan'da yapılacak organ seçimi ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."