Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi, Alaplı Devlet Hastanesi Acil Servisi, İzmirlioğlu Huzur evi ve 1 Nolu Sağlık Ocağına tekerlekli sandalye bağışında bulunan Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği bu kez de ilçede faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

 

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ilçede faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine 2 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Sandalyelerin teslimi sırasında Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Dernek Başkanı İsmail Şentürk daha öncede Devlet Hastanesi Acil Servisi, Alaplı Devlet Hastanesi Acil Servisi, İzmirlioğlu Huzur Evi ve 1 Nolu Sağlık Ocağına da tekerlekli sandalye bağışında bulunduklarını ifade etti.

Şentürk, “Bugün burada amacımız Ağız ve Diş Hastanesine Diş Tedavisi için gelen engelliler, yaşlılar ve yürüme problemi çeken insanların hizmetine sunulmak üzere dernek II. Başkanı Sonay Aral ile birlikte 2 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Hastanenin asansörlü olması asansörlerin standartlara uygun olması park sorununun olmamasından dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, hem Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel Tuncer ile Müdür Yusuf Emre Yalçınkaya’yı kutladı, hem de engelliler için yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.

Hastane başhekimi Tuncer de hastanelerinin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu Fiziksel Engelliler Derneği’nin yapmış olduğu 2 adet tekerlekli sandalye bağışından dolayı da dernek başkanı Şentürk’e teşekkür etti.