Alaplı Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Muammer Semerci, beraberinde Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP ilçe Teşkilatını ziyaret etti.
AGİAD Başkanı Muammer Semerci, beraberinde Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP ilçe Başkanı Nuri Tekin ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Alaplı Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Muammer Semerci "ilçemizde Muhalefet ve İktidar gözetmeksizin bir araya gelinip ilçe sorunlarının çözümü noktasında konuşmamız gerekiyor. Hiç konuşmuyoruz. Hep dedikodu yapıyoruz. İleriki günlerde ilçedeki tüm esnaflarla bir toplantı yapmak için çalışmalar yapacağız. Esnafı bilgilendirme konferansı düzenleyeceğiz" dedi.
Yatırımcıyı ilçeye çekebilmek için gerekli alt yapının yapılması gerektiğini belirten Semerci, "Biz yurt dışındaki parayı Alaplı'ya getiriyoruz. Kazandığımız parayı burada harcıyoruz. İlçede sosyal tesis konusunda çok zayıfız. Otel ve restoran konusunda geri kalmış durumdayız. Yatırım bölgelerinde yol sorunu var. Geçtiğimiz günlerde ilçedeki kuracağımız fabrikayı ziyarete gelen Vali Erdal Ata'ya yol sorunumuzu açtık. Valimizin 'fabrikayı yapan yolu da yapar' demesi bizi çok üzdü. Alaplı'nın dağılmaması gerekiyor. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız. İlk olarak çay boyuna giden yatırımcı biz olduğumuzdan o bölgeleri çok iyi biliyoruz. Kapalı pazaryerinden sonra dere boyunca yol düzenlemesi yapılmalıdır. Yatırımcının önünü açmak gerek, yolu, suyu ve kanalizasyonu hazırlayacaksınız ki yatırımcı bölgeye gelsin ve yatırımını yapabilsin. Alaplı için varız demekle olmuyor. İcraat lazım" dedi.