AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bugün ilçeye bağlı bazı köylerde cenaze törenlerine katıldı, ardından Anavatan Partisi Önceki İlçe Başkanı Fevzi Yılmaz’a “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Bozkurt, ilk olarak ilçeye bağlı Dedeler Köyü’nde yaşamını yitiren Burhan Karakuş’un, daha sonra da yine ilçeye bağlı Aydınlar Köyü önceki Muhtarı Muhammet Kocaman’ın cenaze törenlerine katıldı. Yakınlarını kaybeden ailelerin acılarına ortak olan Bozkurt, başsağlığı ve sabır diledi.

Bozkurt, cenaze törenlerinin ardından ilçenin sevilen ve sayılan isimlerinden olan Anavatan Partisi Önceki İlçe Başkanlarından Fevzi Yılmaz’ı ziyaret etti.

Rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavisine devam edilen Yılmaz’a “geçmiş olsun” diyen Bozkurt, kendisi için yapabileceği bir şey olup olmadığını sordu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, Bozkurt’a teşekkür etti. Bozkurt, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemiz siyasetinde uzun süre aktif rol oynayan değerli büyüğümüz Fevzi Yılmaz ağabeyimize “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunup, rahatsızlığı ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgi aldık. Kendisine bir kez daha Allah’tan şifa diliyoruz. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur”  dedi.

Bozkurt’un ahde vefa niteliğindeki bu ziyareti, kamuoyunda takdirle karşılandı.