Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Aile İçi İletişim” konulu eğitim programı düzenlendi. 
Zonguldak Dedeman Otel’de, Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Aile İçi İletişim” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitim programına, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ın eşi Betül Özbakır, Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, Karaman Belediye Başkanı Muzaffer Kalaycı, Zonguldak Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve davetliler katıldı.
Programda açılış konuşması yapan Aile Eğitim Programı Tanıtımı Proje koordinatörü Emine Ermiş, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Aile ve toplum Hizmetleri Genel müdürlüğünce ülkemiz genelinde uygulanmak üzere geliştirilen AEP bir yetişkin eğitim programıdır. Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı tarafından AEP’in Türkiye genelinde istekli bireylere ulaştırılması ve yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. Bu amaca ulaşabilmek için Bamkanlığımızca AEP eğitimi yapacak eğiticilerin eğitilmesini sağlayacak olan AEP Formantör Eğitim Programı düzenlenmiştir. 
Nitekim Aile Eğitim Programı Uygulama ve Yaygınlaştırma Projesi şuan ülkemiz genelinde devam etmektedir” dedi. Ardından Aile Eğitimi Programını tanıtan film gösterisi gerçekleştirildi. Daha sonra İstanbul Başakşehir’den gelen Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Teber tarafından eğitim programına katılanlara “Aile İçi İletişim” konulu sunum gerçekleştirdi.