Türkiye Çevre Haftası'nda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü çalışanları aileleri ile birlikte Milli Egemenlik Tabiat Parkı'nda bir araya geldi.
01-07 Haziran 2022 Türkiye Çevre Haftası çerçevesinde Zonguldak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü “İkinci Bir Dünya Yok” sloganıyla gerçekleştirdikleri ve farkındalık yaratan etkinliklerine, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Zonguldak Şube Müdürlüğü personelleri de katılım sağladı.
İl Müdürlüğü çalışanları ve aileleri moral ve motivasyonlarını artırmak için Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Zonguldak Şube Müdürlüğü görev ve sorumluluk alanında bulunan Milli Egemenlik Tabiat Parkını tercih etti.
Ağaçların gölgesinde, şehir trafiğinden ve gürültüsünde uzakta doğayla iç içe kamelyalarda piknik yaparak, kuş sesleri eşliğinde yürüyüş parkurunda aileleri ile temiz hava alıp, doğadaki güzellikleri fotoğraflayıp, çocuklarıyla oyunlar oynayıp, halayların çekildiği ve tabiatla kucaklaştıkları bir gün geçirdiler.