Yeni göreve gelmesiyle birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretleri sürdüren   Zonguldak Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin”i makamında ziyaret ettiler. 
Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan, ben ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürmekteyiz. 
Bu gün İl Sağlık Müdürümüze nezaket ve tanışma ziyaretinde bulunduk.Bu ziyaretlerimizde projelerimizi anlattık.  özellikle Türkiye nin son zamanlarında kanayan yarası haline gelen başta bonzai olmak üzere gençlerin madde bağımlılığı konusunda bilgi alış verişinde bulunduk.Ve biz gençlik kolları olarak elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu ilettik dedi.  İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin ise, Gençlik kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)