AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda ''Tanıtım ve Medya Bilgilendirme Toplantısı'' düzenledi. Yürütme Kurulu üyeleri için yapılan toplantıda, Tanıtım ve Medya, Gençlik Kolları Facebook,
Twitter hesapları hakkında bilgilendirmelerin ardından, yeni kurulan internet sitesinin tanıtımına geçildi ve Medya Başkanlığı'nca hazırlanan broşürler dağıtıldı.
Toplantıya katılanlara, internet sitesinin bölümleri, hangi aşamada olduğu, hedeflerinin neler olduğu anlatıldı.
Soru-cevap ve sitenin gelişmesi için fikirlerin dinlenmesi bölümünden sonra İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akbaş, AK Parti Bilgi Sistemi (AKBİS) hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Yapılan sunumun ardından toplantıya son verildi.
Toplantıyla ilgili konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akbaş, Gençlik Kolları olarak Yürütme Kurulu üyesi arkadaşlarımız için hazırlanan program güzel ve bilgilendirici oldu. Bu programı yönetim kurulu ve ilçe, beldede görev yapan tüm arkadaşlarımızı kapsayan daha geniş programa dönüştürüp tekrar yapmayı planlıyoruz. Geniş katılımlı toplantının bir nebze provasını yapmış olduk. Bu toplantıda asıl hedefimiz, yeni kurulan internet sitemizin tanıtımıydı, daha bilgilendirici bir toplantı oldu. İletişim çağında bir eksiğimiz olan internet sitemizi de açmış bulunuyoruz. Bu site, bizim için herkesin bize daha rahat ulaşması faaliyetlerimiz hakkında herkesin bilgi sahibi olması açısından önemliydi. Sitemiz yeni kuruldu, daha da gelişeceğinden eminim. İlçe, Belde Gençlik Kollarımızı bir arada tutan iletişimimizi arttıran bir göreve de sahip olacak. Sadece İlçe ve Belde Gençlik Kollarımızın kullanacağı bölümler oluşturup onların da bu bütünlüğü sağlamada destek olacağını düşünüyorum.
Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Tanıtım ve Medya Başkanlığımız ve komisyondaki arkadaşlara çok teşekkür ederim. 'akgenclikzonguldak.org.tr' hepimize hayırlı olsun dedi.