AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Serkan Birinci, Ankara Genel Merkez'de düzenlenen 17'nci İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'na katıldı.
İki oturumda gerçekleştirilen toplantıya; Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Seçim İşleri Başkan Yardımcıları, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'na bağlı olarak görev yapan Bölge ve İl Koordinatörleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları, her ilden İl Seçim İşleri Başkanı, İl SKM Başkanı, İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı, İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları katıldı.
Toplantı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'un açılış konuşmasıyla başladı. Şentop, bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmaları ana hatlarıyla anlatarak, Biz bu toplantı ile seçim startı vermiyoruz. Böyle dersek bu yanlış olur, 12 Haziran seçimleri sonrası bir sonraki seçimlere start vermiş bir partiyiz dedi.
Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de, bütün başkan yardımcıları adına söz alarak, Türkiye genelinde yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı.
Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde yapılması gereken çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi. Ataş, atılacak adımların, plan ve raporlarla kayıt altına alınması gerektiğini, her ilçe teşkilatında eğitimci ve hukukçuların görev almasının zorunlu olduğunu dile getirdi. Bölge toplantılarının tarihlerini ve katılımcılarını hatırlatan Ataş, teşkilat mensuplarının bu toplantılara yoğun katılımı konusunda özel gayret gösterilmesinin önemine, illerde yapılacak çalışmalarda bire bir üye ziyaretlerinin katkısının göz önünde bulundurularak hareket edilmesine, çalışmalarda demografik yapıdan hareket edilerek doğru sonuçlar elde edilebileceğine, en ufak bir ihmalin olumsuz sonuçlar doğurabileceğinin unutulmaması gerektiğine, her aşamada çalışmaların takip edilerek, olası problemlerin anında çözülmesinin olumlu yansımaları olacağına, teşkilat çalışmalarının bir döneme değil hayatımızın bütününe yansıyacağının hatırda tutularak hareket edilmesinin önemine değindi.
Hatıra fotoğraflarının çekiminden sonra toplantı tamamlandı.