AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı kadın kolları teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 

Gerçekleştirilen kahvaltıda, AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Arzu Söylemez ve yönetim kurulu ve üyeler ile bir araya gelen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a bu toplantıda adeta sevgi gösterilerinde bulunuldu.

 

Dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatında sıcak ve samimi bir havada dün gerçekleştirilen toplantıda Çakır parti çalışmaları ile ilgili toplantıda bulunanlara ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Çakır, “Bugün burada çok anmalı bir birlikteliği sağlama adına toplanmış bulunuyoruz.  AK Parti Kadın Kolları teşkilatı sık sık bir araya geliyor. Kadın Kollarımız aktif bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. 2 yılda 2 büyük seçimden başarı ile çıktık. Bu başarıda teşkilatların, kadın kollarının, gençlik kollarının, üyelerimizin, sandık görevlilerimizin herkesin büyük emeği var.  Kadın Kollarımızda ilçe de aktif bir şekilde çalışarak başarılarımızı beraber daha da perçinliyoruz. Önemli işler yapıldığını ifade edebilirim. Biz Bu birlik ve beraberlik içerisinde girdiğimiz yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarı sağlamış bir teşkilatız. AK Parti kadın kolları ve ilçe yönetimi uyum içinde çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

 

GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYUYOR
Söylemez ’de bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştireceklerini belirterek, ortaya konulan tablonun parti kademelerinin gücü bakımından her şeyi en iyi şekilde gösterdiğini söyledi.

 

Konuşmaların sonunda AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Söylemez tarafından Çakır’a çiçek takdim edildi.

 

Toplantıda AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş'te hazır bulundu.