AK Parti Genel Merkezi, Zonguldak il genelindeki ilçe ve beldelerdeki adayların belirlenmesinde büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. 
Zonguldak'ta 39 yaşındaki genç bir ismi belediye başkanı adayı olarak gösteren AK Parti Genel Merkezi'nde, siyaseten yıpranmamış, genç, toparlayıcı ve toplumun her kesiminden oy alabilecek isimlerle yola devam etme görüşünün hakim olduğu iddia ediliyor. 


İLK TOPLANTI ÖĞRETMENEVİ'NDE YAPILMIŞTI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından  AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanlarının katılımı ile Öğretmenevi'nde AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan aday adayları bir araya gelerek sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunmuşlardı. 

UYSAL'DA DAVET ETTİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da tüm aday adaylarını bizzat kendisi telefonla arayarak 13 Aralık akşamı saat 19.00'da Gülüç Beldesi'nde bulunan Büyük Ereğli Anadolu Otel'de akşam yemeğine davet etti.

Sürecin sonlarına gelinirken AK Parti'de aday adaylarından kimin Genel Merkez tarafından aday olarak gösterileceği kamuoyu tarafından da yakınen takip ediliyor. Alınan bilgilere göre ise beldelerde ise henüz kesin olmamakla birlikte aday gösterilmesine kesin gözle bakılan  isimler şöyle sıralanıyor:

TAHMİNİ İSİMLER

Kandilli'de Mustafa Güldalı,
Gülüç'te Mustafa Gökhan Demirtaş
ve Ormanlı'da Bayram Başol.