31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Genel Seçimlerde Zoguldak’taki merkez, ilçe ve beldelerdeki adaylarını belirleyerek açıklayan AK Parti, Zonguldak’ta toplu tanıtım yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir de katıldığı Site Kapalı Spor Salonundaki  tanıtım toplantısına , Zonguldak Milletvekilleri de geldi.  Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti il,  ilçe ve belde teşkilatları, kadın ve gençlik kollarının da katıldığı toplantıda  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrakları sallandırıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun şiir okuyarak başladığı konuşmasında  ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugün yeni bir yolun başlangıcındayız. Burada millete aşık bir topluluk var. Yolumuz uzun, bizim işimiz bu, omuz omuza verince bize yol mu dayanır. Bizleri bugün bir araya getiren Zonguldak’tır. Zonguldak’ta ki hizmetsizlik bizi çağırıyor. Zonguldak bağıra bağıra bizi çağırıyor.’ Dedi.



ADAYLAR.

Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan,

Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin,

Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun,

Çaycuma Belediye Başkan adayı Ahmet Güral Karayılmaz,

Devrek Belediye Başkan adayı Sezai Bükrü,

Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş,

Kilimli Belediye Başkan adayı Kamil Altun,

Gökçebey Belediye Başkan adayı Mustafa Çetinoğlu,

Gülüç Mustafa Gökhan Demirtaş,

Ormanlı Bayram Başol,

Kandilli Mustafa Güldalı.