Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Devlet Hastanesi Başhekim Dr Zülfikar Çelik'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Çaturoğlu, Devlet Hastanesinde Başhekim olarak göreve başlayan Dr Zülfikar Çelik ve Hastane Müdürü Ramazan Uysal'a başarılar diledi. Hastanen bir takım eksikleri olduğunu ifade eden Çaturoğlu, şunları söyledi;
Kamu hastane birlikleri kurulduğundan dolayı hastane ve sağlık kuruluşlarında yeni yapılanmalar oldu. Hastanemizde de Ereğli'den tanıdığımız değerli bir kardeşimiz, abimiz olan göğüs hastalıkları doktoru Zülfikar Çelik, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevine başladı. Hocamıza teşkilat olarak başarılar diliyoruz. Hocamın her zaman yanındayız. Ayrıca hastanemizde daha önce görev yapan başhekim ve müdürümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekim Zülfikar Çelik ise, Tanıdığım bildiğim bir yerde hizmet etmek beni mutlu edecektir. Hastanemizde bir takım eksikler ve sorunlar var. Ekibimizle birlikte bu sorunları çözerek halkımıza en iyi hizmeti sunacağız. Ayrıca kendimde göğüs hastalıkları uzmanı olduğum için hastane bünyesinde poliklinik açarak orada görev yapacağım. Hep birlikte hastanemizi en iyi yerlere getireceğiz diye konuştu.
Ziyarete, Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman, İl genel meclis üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ve Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatı yöneticileri katıldı.