24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı çalışmalarını İlçe merkezi ve köylerde yoğunlaştırdı.

Ereğli İlçe Teşkilatının Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) yaptığı program kapsamında seçim çalışmalarına katılmak amacıyla Ereğli’ye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, sırasıyla Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu, Ereğli Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’yu ve 4 Sivil Toplum kuruluşunu temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Beraberinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte 50’yi aşkın partili ile birlikte gerçekleşen ziyarete ilk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı Madenoğlu görüşen partililer, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Uçar burada yaptığı konuşmasında, Gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse, Milletvekilliğinde istikar ortamı devam edeceğine inandığını belirterek,  “24 Haziran seçimine, hızlı bir şekilde her geçen gün tempomuzu artırarak hazırlanıyoruz. İnanıyorum ki, Ülkemiz, Zonguldak ve Ereğli’miz adına güzel sonuçlar çıkacak. AK Parti olarak hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliğinde istikrar ortamı devam edecektir.” dedi.

 


EREĞLİ TSO, TÜRK METAL SENDİKASI ŞUBE BAŞKANLIĞI, ŞÖFÖRLER ODASI VE MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARET

 

Milletvekili Adayı Uçar, Ereğli’de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ı makamında ziyarette bulundu.


 

UÇAR, “DİĞER PARTİLİLER CEK CAK’LARLA KONUŞUYORLAR”

Sivil toplum Kuruluş başkanları ziyaretinde Uçar, Yeni bir yöntemle seçim yapılacağını belirterek, “İki oy kullanılacak. Hem Cumhurbaşkanlığı, hem de Milletvekilliği için vatandaşlarımız oy kullanacaktır. AK Parti iktidara gelmesiyle Ülkemizde çok sayıda yenilikler geldi. Türkiye daha güçlü olması için bu seçim çok önem arz ediyor. İnşallah AK Parti tekrar kazanarak bir çok yenilikler hayata geçecektir. Görüyorsanız diğer partililerin adayları hep cek cak’larla yapacağız, edeceğiz diyorlar. Ama hiçbirinin her hangi bir projeleri yok. Meydanlara çıkıyorlar sadece, AK Partiyi ve Cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirmeklerinden başka bir şey demiyorlar. AK Parti döneminde yaşanan olaylar diğer partiler yaşamış olsaydı, belki hepsi fetöcüler gibi Yunanistan’a kaçarlardı, yada başka ülkelere giderlerdi. Görüyorsunuz dış güçleri hepsi Ülkemiz geliştikçe yıkmaya çalışıyorlar. 24 haziran seçimlerinde de vatandaşlarımız tekrar istikrar yönünde duyarlı olmalarını bekliyorum. Yeni Türkiye daha güçlü olacaktır.  Bende Milletvekilliğinde Ereğli’yi çok iyi bilen birisi olarak neler yapılması gerekeni biliyorum bu yönde de çalışmalar yapacağım. Zamanımın çoğunluğunu Ereğli’de geçireceğim. Çünkü bu bölgeye ye ben daha yakınım. Ereğlilerle bir olacağım. Yeni sistemde Milletvekilleri bölgelerinde daha çok gelme imkanı olacak. Ereğli’ye bu yönde çok sık geleceğim” dedi.

 


AKŞAM PROGRAM DEVAM ETTİ

Protokol ziyaretleri ardından Uçar ve partililer ile birlikte Ereğli Güzel Sanatlar Lisesi tarafından "Kudüs" konulu resim sergisi açılışına katılırken, Ereğli Belediyesi İftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.

 İftar programı sonrası Milletvekili adayı Uçar, İlçenin Yalı caddesindeki cafelerde ve İlçeye bağlı Kavaklık, Göçmenler Mahallesindeki kıraathanelerde vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı için destek istedi, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, 24 Haziran seçimleri için istikrarının devam etmesini yönündeki taleplerini iletti.