AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ve bazı dernekleri ziyaret etti.

 

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak'ı ziyaretinde konuşan Yavuz, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerine destek vererek meydanlardan ayrılmayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Demokrasiye sahip çıkan tüm halkımıza teşekkürü bir borç bildiklerini anlatarak Yavuz, "Öncelikle mermilerin ve tankların önünde kendilerini siper ederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. İlçe merkezinde demokrasi nöbetinde halk ile birlikte nöbet tutan sivil toplum kuruluşlarımıza ve bazı derneklerimizde demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum."diye konuştu.

 

TSO Başkanı Recep Ocak ise, iş dünyası ve  ekonomi darbe girişiminden çok fazla etkilenmediğini belirterek, 15 Temmuz akşamı yaşanan kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Söz konusu Vatan'sa gerisi bizim için teferruattır. Her vatandaş gibi bizde TSO olarak asli görevimiz yaparak demokrasimize ve ülkemize sahip çıkarak meydanlara indik. Oda olarak darbe girişimine karşı dimdik ayakta durarak demokrasi nöbetlerine arkadaşlarımızla birlikte katıldık.Bu uğurda şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

 

Yavuz ve beraberindekiler daha sonra, Alaplı Şoförler Odası, Kızılay Derneği,Eğitim-Bir-Sen,Muhtarlar Derneği,Ziraat Odası,Esnaf Odası,Din Görevlileri Derneğini ziyaret etti.

 

(Haber Cem Sürmeneli)