24 Haziran seçimlerine az bir süre kala gece gündüz demenden ilçelerde ve mahallerde gezmedik yer bırakmayan Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, İstasyon Caddesi esnafını ve Buldanlı mahalle halkını ziyaret ederek, projelerinden bahsetti.

Yediden yetmişe herkesin gönlünü kazanan Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol'a, özellikle Ak Parti'ye yoğun destek verilen Buldan'lı halkından büyük destek geldi.

Budanlı halkı, milletvekiliği adayı Burak Erol'a sevgi seli göstererek, milletvekilliği noktasında mahalle halkı olarak ellerinden gelen desteği vereceklerinin sözü verdiler.

Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, ''Ülkemizde 12 milyon emekli bulunmaktadır.  Uzun yıllar emek vermiş ve prim ödemiş olmalarına rağmen emeklilerimizin aldığı aylıklar açlık sınırının çok altındadır. 2017 yılı itibari ile 1.000 TL’nin altında aylık alan 173.000 4-a (SSK’lı), 338.000 4-b (Esnaf) bulunmaktadır.7,3 milyon SSK emeklisinin %84’ü 2.000 TL’nin altında aylık almaktadır. 2,6 milyon esnaf emeklisinin %89’u 1.500 TL’nin altında aylık almaktadır. 2,1 milyon memur emeklisinin %87’si 2.750 TL’nin altında emekli aylığı almaktadır.Sosyal Güvenlik Reformu, Türkiye’nin kendi dinamiklerinden hareketle değil, IMF ve Dünya Bankasının talimatları doğrultusunda 2001 krizi sonrası “Kemal Derviş Programı”nın devamı olarak hayata geçirilerek bireysel emeklilik yaygınlaştırılmış, emeklilik yaşı yükseltilmiş ve emekli aylıkları düşürülmüştür.Söz konusu reformla Avrupa standartlarında bir sistem getirilmiş ancak Türkiye’deki gelir dağılımı bozukluğu, yoksulluk göz ardı edilmiştir. Bu nedenle emekli aylıkları bağlanırken yalnızca kişilerin ödedikleri prim tutarları ve sistemde kaldıkları süre dikkate alınmaktadır. Bağlanan asgari aylıklarla asgari geçim düzeyi ilişkilendirilmemektedir''dedi.