Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Tepebaşı Mahallesi’nde ev ziyaretlerini sürdürdü. Vatandaşlar ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, halkla iç içe olarak, sorunları daha iyi tespit ettiklerini belirtti. 


Akdemir’e; CHP İl Başkanı Halil Furat, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Parmak, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya ve partililer eşlik etti. Tepebaşı Mahallesi Değirmen Sokak ve Yapı Kent Sokak’ta vatandaşlarla görüşen Akdemir, “Sizlerin sorunlarını dinlemek önceliklerimiz arasındadır. Zonguldak’ın hepimizin bildiği başlı başına sorunları var. Ancak şehrimize doğalgaz çalışmaları yapıldı. Arıtma Tesisi çalışmaları yapıldı. EnerjiSA hatlarının yenilenmesi yapıldı. Yağmur suyu hatları değiştirildi. İçme suyu hatları yenilendi. Bu çalışmalarımız ile Zonguldak’ın altyapı sorunlarını çözmeye çalıştık. Şehrimizde bundan sonra, sizlerin de desteği ile daha büyük çalışmalar imza atacağız” şeklinde konuştu.
CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, ziyaretlerinde özellikle ev hanımlarının misafirperverliği karşısında mutlu olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.