Zonguldak Merkeze bağlı Karaelmas ve Rat Mahalleleri sakinleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Akdemir’e sorunlarını anlatan mahalle sakinleri, taleplerini de ilettiler. Mahallerinde sorun teşkil eden konular üzerine destek isteyen vatandaşlara, Başkan Akdemir; birçok mahallede yer alan sorunları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden sürdürdüklerini ifade etti. 
Başkan Akdemir, Karaelmas Mahallesi Karakuş Sokak’ta yer alan yol sıkıntısını ise söz konusu mevkiyi teknik ekibiyle beraber inceleyerek, sorunları yerinde tespit edeceklerini belirtti. 
Rat Çıkmaz Sokak sakinleri ile de görüşen, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Bugüne kadar birçok mahallemizde, yer alan sorunları ortadan kaldırmaya çalıştık. Kanal sorunu, menfez sorunu, yol sorunu başta olmak üzere elimizden ne geliyorsa gayret gösterdik. Sağ olsun, vatandaşlarımız teşekkür ediyorlar. Ancak şehrimizin sorunları tamamen bitmez. Çünkü, coğrafi konum itibariyle şehrimiz zor ve engebeli. Ancak, bizler elimizden geldiği kadar vatandaşlarımız için sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizde devam eden çalışmalarımız var. Hepinizin sıkıntılarını gören biriyim. Mahallelerinizde yer alan sorunları programımız dâhilinde yerine getirmeye çalışacağız. Öncelik olarak en acil olan yerleri değerlendirmemiz gerekir. En kısa zamanda da mahallenizde yer alan sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağım” dedi.
Başkan Akdemir’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, Akdemir’e güvendiklerini ve en kısa zamanda yol sorunlarının ortadan kaldırılmasını talep ettiler.