Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP adayı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek destek istedi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette konuşan Akdemir,  “Çok önemli bir kurumun başkanısınız. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak’ın kalkınmasında çok önemli rol oynuyor. Birlikte önümüzdeki dönemde Zonguldak’ın gelişmesi için çalışmak, şehrimize katkıda bulunmak isteriz” dedi.

ZTSO Başkanı  M. Salih Demir, “Burası bizim olduğu kadar sizlerin de, Oda’mıza hoş geldiniz. Sizleri öncelikle böyle bir meclis yaptığınız için tebrik ediyorum. Genç, çalışacak meclis oluşturmuşsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Sizlerin kısa süreli görev müddetince ters düşecek hiçbir sorun yaşamadık, uyumlu çalıştık” dedi.

Zonguldak’ın layık olduğu yerde olmadığını belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan ve üyeleri adına hoş geldiniz diyorum. Sizlerden Zonguldak’a layık Zonguldak oluşturmanızı istiyorum. Maalesef geçmiş yıllara bakıldığında layık olduğu konumda olmadığını düşünüyorum. İnsan gibi yaşama şartlarının yerine getirilmesini istiyorum” dedi.