Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir mahalle gezilerine devam ediyor. Dilaver Mahallesi’ndeki sorunları yerinde incelemek için daire müdürleri ve birim amirleri ile önce mahalle muhtarı İhsan Tunçdemir’i ziyaret eden Akdemir, ardından mevcut sorunların olduğu yerleri gezerek incelemelerde bulundu.

Dilaver Mahallesi’nin hizmete ihtiyacı olduğunu ve en kısa zamanda bu sorunları çözeceklerini belirten Akdemir, “Dilaver Mahallemiz coğrafi konumu itibariyle hizmete en ihtiyacı olan mahallemiz. Sorunları yerinde görmek ve incelemek için buraya geldik. En yakın zamanda mahalle halkımızın sorunlarını çözeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir sözlerini şöyle sürdürdü:
“Dilaver Mahallesi, Zonguldak’ın coğrafi konumu itibariyle en dik ve hizmete ihtiyacı olan mahallelerimizden. Biz sorunlara çare bulmak için buraya geldik. Gerçekten de hizmete ihtiyacı olan bir mahalle. Sorunları yavaş yavaş çözeceğiz. Sıkıntılar mevcut. Muhtarımız ile beraber mahallemizin sorunlarını yerinde görmemiz gerekiyor. Birbirimize destek olacağız. Sevgi ve saygı çerçevesinde yapacağımız işleri daha güzel hala getireceğiz. Ben hizmet için buradayım ve hizmet için bu göreve talip oldum. Meselelere olgun bakmayı öğreneceğiz. Meselelere olumlu bakmaya çalışmadıkça sorunlara çözüm bulmak mümkün değil. Dilaver Mahallesi’ne hizmeti sunacağız.”